Hallstaviksdagen

Alltid första lördagen i september!

Collage Hallstaviksdagen

Den 2 september 2017 på Hallstaviks centrum är du och medlemmarna i din förening/organisation inbjudna att delta i Hallstaviksdagen. Det kommer att bli en härlig dag och vi vill att många föreningar ställer upp och deltar, ni är väl med?

Syftet med Hallstaviksdagen är att visa det rika föreningslivet i Hallstaviksområdet. Att visa på hur många bra och intressanta föreningar det finns och hur många engagerade människor som jobbar för att utveckla sina intressen och Hallstavik. Vi vill hjälpa till att göra Hallstaviksborna stolta över bygden och vi behöver din hjälp för att göra denna dag till en härlig och rolig dag.

Så ta tillfället i akt och boka en plats på Hallstaviksdagen! Precis som vanligt kan ni ha ett bord där ni visar upp er förening. Kom gärna med förslag på andra sätt att visa upp er förening, ni får gärna genomföra någon aktivitet, säg till så tar vi in det i programmet för dagen.

För vår planering behöver vi ditt svar senast 30 juni om ni vill delta. Svara via mejl carita.holmberg@hallstaviksnatverket.se eller ring Carita Holmberg på tel 070-220 56 29.

Det går naturligtvis att anmäla sig senare men det sker i mån av plats och vi har lättare att tillgodose dina önskemål om el, plats mm ju tidigare du anmäler din förening.

Bilder från Hallstaviksdagen 2015 hittar du här

One Response to Hallstaviksdagen

  1. Gerd Strömstedt skriver:

    Jag har en fråga om Hallstaviksdagen för år 2014. Kommer ni att ha något i år?
    I så fall skulle jag bli glad om ni meddelade mig det. För jag är förtroendevald inom Hyresgästföreningen i Hallstavik och är intresserad att vi ska kunna vara med.
    Hälsningar Gerd Strömstedt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: