Hallstaviksdagen

Alltid första lördagen i september!

Collage Hallstaviksdagen

Den 2 september 2017 på Hallstaviks centrum är det dags för Hallstaviksdagen. Det kommer att bli en härlig dag och vi vill att många ställer upp och deltar, ni är väl med?

 

 

Syftet med Hallstaviksdagen är att visa allt vi har i Hallstaviksområdet. Att visa på hur många bra och intressanta föreningar det finns, alla fina företag som skapar tillväxt och alla goda krafter som, när det är som bäst, jobbar tillsammans för att utveckla vår bygd . Vi vill hjälpa till att göra Hallstaviksborna stolta över bygden och vi behöver din hjälp för att göra denna dag till en härlig och rolig dag.

Det kommer att finnas tivoli för barnen, ponnyridning, föreningar, företag med erbjudanden, lokala artister, skördemarknad, mat, trevliga människor och en härlig stämning!

 

 

 

 

OBS! Vi tar inte längre emot anmälningar till 2017 års Hallstaviksdag.

Så ta tillfället i akt och boka en plats på Hallstaviksdagen! Precis som vanligt kan ni ha ett bord där ni visar upp er verksamhet. Ni får gärna genomföra någon aktivitet, säg till så tar vi in det i programmet för dagen.

För vår planering behöver vi ditt svar senast 30 juni om ni vill delta. Svara via mejl carita.holmberg@hallstaviksnatverket.se.

Det går naturligtvis att anmäla sig senare men det sker i mån av plats och vi har lättare att tillgodose dina önskemål om el, plats mm ju tidigare du anmäler dig.

Bilder från tidigare Hallstaviksdagar hittar du här

2016

2015

2014

2013

One Response to Hallstaviksdagen

  1. Gerd Strömstedt skriver:

    Jag har en fråga om Hallstaviksdagen för år 2014. Kommer ni att ha något i år?
    I så fall skulle jag bli glad om ni meddelade mig det. För jag är förtroendevald inom Hyresgästföreningen i Hallstavik och är intresserad att vi ska kunna vara med.
    Hälsningar Gerd Strömstedt

%d bloggare gillar detta: